Prima / Comitetul executiv al Gagauziei este gata de a acorda sustinere investitorilor
08.09.2010
Comitetul executiv al Gagauziei este gata de a acorda sustinere investitorilor
 

Reprezentantul societății ”Supraten”- Calev și reprezentantul companiei ”Meritulen Rauta Oy”- Paalasma, s-au adresat bașcanului Găgăuziei Mihail Formuzal cu dorința de a construi pe teritoriul Găgăuziei un supermarket de construcții.

Conducătorul autonomiei a menționat că conducerea Găgăuziei va acorda acestor companii susținere în căutarea  unui loc potrivit pentru construcții cu o infrastructură adecvată.

”Suntem cointeresați ca companiile dumneavoastră să se extindă și să lucreze pe teritoriul Găgăuziei. Autoritățile autonomiei oferă investitorilor o impozitare fără precedent- o scutire pentru 5 ani de la toate taxele. Noi dorim ca în această regiune să se creeze cît mai multe locuri de muncă. În afară de aceasta, investitorului i se acordă o garanție din partea puterii executive și legislative – voi puteți semna un contract cu bașcanul Găgăuziei care va garanta respectarea drepturilor dumneavoastră și obligațiunile autorităților”,-a menționat Bașcanul Găgăuziei.

La întrebarea întreprinzătorilor cu privire la veniturile fiscale în bugetul Găgăuziei,Conducătorul Autonomiei a răspuns că pe parcursul ultimilor ani, în pofida crizei, bugetul autonomiei este depășit. Acest lucru a devenit posibil datorită abordării sistematice a administrației fiscale- Inspectoratul Fiscal a Găgăuziei verifică insistent lucrul agenților economici.

 

Prima / Comitetul executiv al Gagauziei este gata de a acorda sustinere investitorilor
Tel. +373 (298) 2-46-36; +373 (298) 2-12-22
Fax +373 298 2-20-34
str. Lenin, 196, mun. Comrat, UTA Gagauzia, Republica Moldova
Email: bashkanat@mail.ru
Copyright © 2019 Comitatul Executiv al Găgăuziei, Unitatea teritorial autonomă Găgăzia în cadrul Republicii Moldova
Toate Drepturile Rezervate
Tipărire