Prima / A avut loc întîlnirea cu grupurile de creație
20.08.2010
A avut loc întîlnirea cu grupurile de creație
 

La data de 19 august,  Bașcanul Găgăuzie Mihail Formzal a avut o întîlnire cu conducătorii si participanții colectivolor de creație din Belorusia, Turcia si or. Sîngerei (Moldova). La întîlnire a asistat directorul departamentului culturii si turismului din  Găgăuzia, Dumitru Cambur.

”Vă mulțumesc pentru  că ați acceptat invitația și ați venit la noi în vizită, pentru că nu ați uitat de Găgăuzaia.  Echipele noastre acceptă deasemenea cu plăcere invitația voastră. Această pritetenie și succesele noastre comune în cultură sunt foarte importante. ” a salutat pe cei prezenți conducătorul autonomiei Mihail Formuzal.

Conducătorul  echipei de creație din Belorusia”Perezvy”  V. Grigoriova a felicitat pe cei prezenți  cu ocaziua jubileului de 20 de ani a Autonomiei Găgăuze.  Grigoriova a menționat ca ” Perezvy” vin cu programa în Găgăuzia de mulți ani. ” Din an în an observăm schimbări în bine a Găgăuziei, Găgăuzia devine mai atractivă. Cred că este meritul conducerii cît și a locuitorilor. ”

Conducătorul echipei raionului Sîngerei,  șeful  departamentului culturaal al raionului Sîngerei  A. Rusu deasemenea a participat cu felicitări și cuvinte de mulțumire pentru primire călduroasă. Laureatul concursului international ”Golen Bee”  a felicitat Găgăuzia cu ocazia sărbatorii.

Prima / A avut loc întîlnirea cu grupurile de creație
Tel. +373 (298) 2-46-36; +373 (298) 2-12-22
Fax +373 298 2-20-34
str. Lenin, 196, mun. Comrat, UTA Gagauzia, Republica Moldova
Email: bashkanat@mail.ru
Copyright © 2019 Comitatul Executiv al Găgăuziei, Unitatea teritorial autonomă Găgăzia în cadrul Republicii Moldova
Toate Drepturile Rezervate
Tipărire